Pölyttäjäpysäkit

Osallistuminen on helppoa!

Perusta pölyttäjille levähdyspaikka, ‘pitstop’, omaan, talonyhtiösi, työpaikkasi tai vaikkapa koulusi pihaan. Voit lähteä liikkeelle pienistä istutuksista, kukkaruukuista ja vaaseista ja edetä hiljalleen kohden isompia istutuksia. Osallistumalla pölyttäjäpolkujen muodostumiseen autat lähiluontosi kasvien pölytystä, varmistat kukkien kukinnat, sekä marjasadot ja samalla luot viihtyisää kaupunkia, josta pölyttäjien lisäksi nauttivat myös ihmiset. Kesällä 2022 voit houkutella pölyttäjäpysäkillesi perhosia

Oman asuinympäristön ehostaminen voi lähteä liikkeelle pienillä teoilla. Vuosien mittaan, kun innostus oman ympäristön ehostamiseen kasvaa voi pölyttäjäpysäkkejä laajentaa.

Tässä pelissä on vain voittajia!

Kun olet pystyttänyt oman pölyttäjien levähdyspaikan niin voit haastaa mukaan ihmisiä naapuristostasi ja kauempaakin. Ehkä naapuritalonyhtiön piha kaipaisi hieman kukkaloistoa? Tai työpaikan pihamaa… Pienellä positiivisella vinkkauksella pölyttäjien viihtyminen naapuristossasi paranee, ja kulmakunnan viihtyisyys lisääntyy.
Voit myös auttaa pölyttäjäpysäkkien laittamisessa ihmisiä, jotka eivät itse pysty pölyttäjäpysäkkiä esimerkiksi iän tai sairauden vuoksi itse toteuttamaan. Istutukset tuovat silmänilon lisäksi myös iloa elämään.

Tässä pelissä on vain voittajia!

Täältä ohjeita ja ideoita Pölyttäjäpysäkkien luomiseen!

%d bloggers like this: